Català Castellano Empresa - Esport, oci i Aventura - Salut personal
Fotografies
Fotos Videos icon

A partir del 2012 estem penjant les fotografies i vídeos al nostre Facebook. Visita el nostre mur!

Fotografies


 • Sortida de Diumenge 06/09/08
  (6 pictures)
 • La mamimarta, la Eli, la Loli i jo. Vam embarcar-nos a Bord del Zenobia formant l'unica tripulacio femenina que participava en la regata de 700 milles Huelva-La Gomera!
  Huelva-La Gomera 20/08/08
  (6 pictures)
 • Mar i terra! Aquesta era la idea dels Hosta, que estaven passant les vacances a Menorca i van venir a passar una setmana divertidissima, i molt entretinguda navegant a bord del Sa Mar, fondejant l'illa i veient-la des d'una altra perpectiva!
  Travessa a Menorca 10/08/08
  (25 pictures)
 • Anem a Mallorca! Fondejem a cala Castell, cala Mesquida, naveguem per la bahia de Pollenca, visitem Portocolom, Soller... i Cabrera, que va ser declarat parc nacional maritim terrestre al 1991. No te perdua!!
  Travessa a Mallorca 27/07/08
  (57 pictures)
 • Nit d'histories de pirates, mariners... Mentrestant, ens endinsem a bord del Sa Mar amb les seves veles palides y plenes de llum de lluna plena dins d'aquesta nit magica de Sant Joan!
  Nit de Sant Joan 23/06/08
  (32 pictures)
 • La Menorca Sant Joan!! Fantastica tambe! Va de Barcelona a Menorca. Amb els vents portants suaus, es un bon moment per treure l'espi!! Al dia seguent participem en la regata del port de Mao el segon port natural mes gran d'europa, fet que la fa especial!
  Menorca Sant Joan 20/06/08
  (41 pictures)
 • Arriba la primavera i tambe la Ophiusa! Es una regata que va se Sitges a Formentera on es combina estrategia i navegacio, doncs hi ha dos possibles recorreguts: - Opcio Freus: 158 milles nautiques. - Opcio Eivissa per babord: 161 milles nautiques.
  Ophiusa 20/03/08
  (21 pictures)
 • Regata del primer cap de setmana del mes de Mar amb el Club de Mar del Port Olimpic de Barcelona a bord del SA MAR. Alguns mesos, participem en aquesta regata amb l'obgectiu d'aprendre mes i passar una bona estona entre navegants del Port Olimpic
  CMPO 01/03/08
  (34 pictures)
 • Regata del primer cap de setmana del mes de Febrer amb el Club de Mar del Port Olimpic de Barcelona a bord del SA MAR. Alguns mesos, participem en aquesta regata amb l'obgectiu d'aprendre mes i passar una bona estona entre navegants del Port Olimpic
  CMPO 01/02/08
  (6 pictures)
 • ELS REIS MAGS ARRIBEN A BARCELONA PEL MAR A BORD DEL SANTA EULALIA!!! Anem a rebre els Reis Mags amb les nostres cartes plenes de desitjos i passem una tarda d'hivern pel port de Barcelona.
  Reis Mags 06/01/08
  (18 pictures)
 • El 2007 va ser un any molt especial! Comencava la Barcelona World Race! Quina passada! 9 equips que viureien una volta al mon a dos i sense escales durant mes de tres mesos, navegant pels oceans mes hostils i exigents del planeta, recorrent 25.000 milles!
  Sortida de la BWR 11/11/07
  (30 pictures)

Últims videos

Veure més vídeos →
admin
login | Disseny web © 2008-19 Queralt Samar, s.l. Tots els drets reservats.